Завершуємо підготовку коледжу до нового навчального року

Залишилося всього два тижні до початку нового навчального року, коли коледж гостинно відчинить двері навчальних аудиторій для галасливого студентства.

Кипить робота у всіх виробничих підрозділах навчального закладу, завершуючи підготовку коледжу до початку навчання у новому навчальному році. Виконано великий обсяг ремонтних, профілактичних та регламентних робіт по підготовці матеріально-технічної бази коледжу. Проведена величезна робота по благоустрою території  коледжу та студентських гуртожитків.

На сьогодні залишилося успішно завершити втілення в життя всіх тих задумів, які адміністрація спільно із викладацьким та студентським колективом  намітила на  літній період 2019 року.

Велика увага приділяється утриманню у належному стані території коледжу, ветеринарної клініки та гуртожитків. Вже повністю готовий до початку нового навчального року спортивний майданчик та стадіон,  завершуються роботи з облаштування парадного входу студентського гуртожитку №1, завершуються роботи по приведенню у належний стан внутрішнього двору коледжу та території ветеринарної клініки. 

Завдячуючи студентам перших курсів, які в під час практики були задіяні на всіх ділянках роботи, працювали з душею, якісно, процес підготовки коледжу до навчання було пришвидшено. З позитивної сторони під час практики проявили себе студенти першокурсники Гитик Катерина, Станкович Іванна, Карпенко Іван, Мартин Іван, студентки групи ВМ-14, Король Мар’яна, студентка групи ПВ-19 та Добош Наталія, студентка групи ЗП-11.  Можемо із впевненістю сказати, що коледж до нового навчального року готовий.

Впевнені, що плановий огляд навчальних аудиторій, кабінетів, лабораторій та гуртожитку, який відбудеться наступного тижня підтвердить повну готовність навчального закладу до роботи. 

 Адміністрація

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search