Початок 2019-2020 навчального року закладено

Із 1 по 13 липня 2019 року приймальна комісія коледжу здійснювала прийом заяв та документів вступників на основі базової загальної середньої освіти. Всього було подано 288 заяв абітурієнтів на бюджетну та контрактну форми навчання. Цей показник дав можливість спрогнозувати динаміку щодо збільшення кількості зарахованих вступників у порівнянні з минулим роком.
29 липня 2019 року, за підсумками нинішньої вступної кампанії поставлено перший окличний знак: директор коледжу Юрій Садварі підписав наказ на зарахування вступників денної форм навчання за державним замовленням та за контрактом ОКР Молодший спеціаліст. 200 абітурієнтів стали першокурсниками ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», що на 20 студентів більше показника 2018 року.
Image

Сьогодні майбутні куратори груп ознайомлюються із справами студентів.

Image
Image

До 15 серпня триватиме прийом документів на заочну форму навчання на основі сертифікатів ЗНО (прохідний бал 100!). Абітурієнти мають можливість вступити на навчання як на контрактну, так і на бюджетну основу. Вже й  сьогодні бажаючих навчатися за цією формою до приймальної комісії прийшло багато. Серед них Машкаринець Віолетта Ільївна та Кость Аліна Віталіївна, яким цікава спеціальність 081 Право. Крім того вони виявили  бажання навчатись і за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та страхування, де мають всі шанси навчатися за державним замовленням.

Image

Всі випускники коледжу мають можливість здобути повну вищу освіту за усіма спеціальностями, отримавши диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України – одного із найбільших та найпрестижніших вишів не тільки України а й Східної Європи.

Наш коледж є структурним підрозділом НУБіП України, а тому всі студенти мають можливість пройти стажування, практичне навчання у багатьох європейських вузах та отримати диплом європейського зразка.

 Тож хто бажає навчатися в ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» - контактуйте з працівниками приймальної комісії і подавайте документи. Телефон для довідок: 099-296-89-46.

Сергій Соскіда,

відповідальний секретар приймальної комісії

Image

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search