УРЯД УГОРЩИНИ НАДАЄ СТИПЕНДІЇ ДЛЯ НАВЧАННЯ НА 2022/2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

До 15 січня 2022 року триває прийом заявок для навчання громадян України за бакалаврськими, магістерськими та аспірантськими програмами в Угорщині на 2022/2023 навчальний рік. Прийом оголошено в межах стипендіальної програми Уряду Угорщини «Stipendium Hungaricum Programme».
Кандидати на отримання стипендій мають пройти реєстрацію в онлайн-системі Tempus Public Foundation. Після реєстрації та створення особистого кабінету кандидати отримають доступ для подачі заявок і завантаження документів.
Із детальною інформацією та інструкцією подачі заявок можна ознайомитися тут.
Заявку на отримання стипендії та завантажені до онлайн-системи Tempus Public Foundation документи необхідно надіслати до Міністерства освіти і науки на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., вказавши тему «Стипендії для навчання в Угорщині – 2022».
Контактна особа від МОН:
  • Маргарита Потапенко (відділ академічної мобільності та взаємодії з іноземними студентами Управління міжнародного співробітництва та протоколу Міністерства освіти і науки України)
  • Телефон: (044) 481-32-77
  • Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search