Новини відділення Ветеринарна медицина

Екскурсія в Мукачівський діагностичний відділ Закарпатської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Ознайомлююча практика є першим і важливим етапом фахового навчального процесу. Вона передбачає ознайомлення студентів першого курсу із майбутньою професією, перспективами розвитку спеціальності, з характером, змістом та умовами організації виробничого процесу, а також сприяє формуванню професійних навичок обраної спеціальності.
Так, 26 травня студенти першого курсу відділення «Ветеринарна  медицина» відвідали Мукачівський діагностичний відділ Закарпатської регіональної державної лабораторії держпродспоживслужби. Завідуюча відділом Туряниця О.Т.  провела  цікаву та змістовну екскурсію заразним і незаразним відділами. Студенти мали змогу оглянути бактеріологічний та імунологічний кабінети, кабінет паразитології, кабінет приготування та зберігання поживних середовищ, кабінет ветеринарно-санітарної експертизи, хіміко-мікологічний та хіміко-токсикологічний кабінети, та ознайомитися з особливостями лабораторної  роботи кожного з них.
 
Image
Image

Студенти задавали багато різноманітних питань та отримували на них грунтовні та вичерпні відповіді.      Екскурсія була надзвичайно пізнавальною і дуже сподобалася майбутнім ветеринарам.

Image

Павліна Керек,
викладачка ветеринарних дисциплін

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search