Новини відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

МІЖНАРОДНИЙ ЕРАЗМУС+ ТРЕНІНГ В ГРУЗІЇ

«Живи ніби завтра помреш, вчися ніби будеш жити вічно».  
Махатма Ганді

ЕРАЗМУС+ – це Програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту. У Єврокомісії Erasmus назвали найуспішнішою освітньою програмою ЄС і важливим інструментом боротьби з молодіжним безробіттям.
 
Image

Програма має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. 

Image
Еразмус+ популяризує пріоритети і заходи, визначені в Європейському освітньому просторі, Плані дій з цифрової освіти та Європейській програмі розвитку компетентностей.
Саме з такої поїздки в межах програми Erazmus+ нещодавно повернулася викладачка туристичних дисциплін ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», доктор філософії Шитікова Тетяна Володимирівна. Кінець листопада вона провела у сонячній Грузії, де проходив тренінговий курс для молодіжних працівників, викладачів, який мав на меті забезпечити учасників необхідними компетентностями, включаючи гендерну ідентичність у своїй практиці роботи з молоддю. Проєкти в межах програми Erazmus+ фінансуються за їх рахунок та охоплюють 100% вартості проживання, харчування та доїзду до місця проведення та назад.
 
Image

На протязі тижня 30 учасників з України, Італії, Іспанії, Латвії, Угорщини, Грузії, Північної Македонії, Бельгії та Азербайджану вивчали нове, ділилися власним досвідом та навчалися одне в одного як керувати змінами разом.

Даний проект є навчальним курсом, зосередженим на молодіжних працівниках та їхній щоденній практиці, а також прагненні допомогти будувати мости між молодіжними працівниками та асоціаціями-учасниками, щоб мати більш ефективні, стійкі та прискорені зміни у сфері.
Image
Image
Image
Також, такі проєкти в період війни - це ще одна можливість голосно сказати про мужню боротьбу українського народу проти терористичної росії, про героїзм наших воїнів, про непрості реалії сьогодення українських сімей та таку важливу підтримку іноземних країн. Під час цього тижня учасники багато говорили про культуру та традиції нашої держави, плакали та відчували обійми підтримки, а також мріяли про зустріч на нашій землі після перемоги України!
Image
Якщо Ти студент ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», володієш достатнім рівнем англійської мови і маєш бажання розвиватися, навчатися новому та отримати компетенції, необхідні для реалізації власних ініціатив на практиці, то можеш звертатися до Шитікової Тетяни Володимирівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), яка поділиться досвідом участі у Erazmus+, покаже можливості програми, допоможе підібрати напрямок, який Тобі підійде та допоможе в заповнені заявки та мотиваційного листа.
 
Викладач туристичних дисциплін, доктор філософії 
Тетяна Шитікова
 

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search