Новини відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

Успішна здача державного екзамену за фахом

17-18 січня 2022 року  студенти відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін спеціальності  242 «Туризм» денної та заочної форми навчання успішно склали комплексний державний екзамен за фахом.
Іспит розпочався в запланований час та у відповідності із затвердженим розкладом проведення державних екзаменів у коледжі.
Image
Image
З вітальним словом до учасників заходу звернувся директор коледжу Садварі Юрій Юрійович, який побажав студетам успішного складання іспиту, а комісії плідної роботи. 
До складання екзамену приступили студенти, яким було надано доступ до екзаменаційних білетів у вигляді 10 тестових питань різної складності, двох  теоретичних питань та одної ситуаційної  задачі.
Image

Процес здачі іспиту відбувся на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії. Студенти повною мірою показали набуті у процесі навчання знання та успішно здали екзамен. Комісією обговорено оцінки та доведено до студентів. Найкращими відповідями були відповіді студентів, які впродовж навчання вчилися на відмінно та добре. Серед таких студентів слід відзначити Мошколу Яну-Паміру, Лукіту Павліну, Лучин Людмилу, Мучичку Домініку, Житко Христину.

Image
Image
Бажаємо студентам успіху в подальшому навчанні та досягненні цілей!
Наталія Павлишинець

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search