Новини відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін

Участь викладачів коледжу в курсах підвищення кваліфікації

На базі Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму НУБіП України відбулися курси підвищення кваліфікації для заступників, керівників навчально-методичних відділів та голів циклових комісій. Курси відбувалися з 5 по 9 квітня, загальним обсягом 30 годин. Понад 15 лекторів представили цікаві і змістовні доповіді та презентації, які стосувалися актуальних питань сучасного освітньої діяльності: структури рівнів освіти, особливостей функціонування закладів вищої і фахової передвищої освіти, формування освітніх стандартів, освітніх програм і навчальних планів, організація дистаційного навчання, міжнародної наукової співпраці, організації практичного навчання та ін.

Image
Image

Відкрив проведення курсів ректор НУБіП України, академік НАПН України С.М. Ніколаєнко з лекцією на тему: «Якість вищої освіти – запорука конкурентноспроможності українських університетів», взяли участь в курсах з лекціями провідні фахівці університету: проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку С.М. Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи В.Д. Шинкарук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку В.А. Ткачук та ін.

Image
Image
Image
Представники Міністерства освіти і науки, зокрема О.І. Шаров - генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих та Т.Д. Іщенко  – директор навчально-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти. Всі викладачі коледжу постійно підвищують свій фаховий рівень, в цих курсах взяли участь М.В. Пиринець, Н.Л. Павлишинець, І.І. Грубінка про що отримані відповідні сертифікати. Наш навчальний заклад і надалі буде приймати активну участь у таких заходах.
 
Ігор Грубінка

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search