Новини Студентського сенату

ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАХИСНИКОМ ВІТЧИЗНИ

Минув рік з того дня, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війна кардинально змінила кожного з нас. Вона навчила цінувати й берегти власне життя, а також життя ближнього. Серце холоне від болю, коли на колінах зустрічаємо тіла молодих захисників, плачемо разом із рідними та близькими. Щоденно хвилиною мовчання вшановуємо пам’ять героїв та молимося за них.    
17 березня 2023 року в залі засідань педагогічної ради ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулася зустріч студентів та викладачів із випускником відділення ветеринарної медицини, учасником бойових дій, військовослужбовцем Державної прикордонної служби України Володимиром.
Image
На початку зустрічі очільник закладу фахової передвищої освіти Юрій Садварі привітав присутніх і подякував захисникові за його мужність, патріотизм, відвагу, побажав перемоги нашої держави у цій війні.
Image

Що ж спонукало колишнього студента стати на захист Батьківщини? Володимир має почуття відповідальності перед державою, тому його вибір очевидний. Завідувачка відділення ветеринарної медицини Маріанна Гуленко зазначила, що він завжди вирізнявся сміливістю, відважністю, вчився добре, був наполегливим, старанним, проявляв інтерес до окремих дисциплін, особливо полюбляв фізичне виховання та спорт. Вже в студентські роки готувався стати захисником Вітчизни.

Image
Молодий патріот цікаво розповідав про військові будні та умови перебування наших земляків у самому пеклі війни. За його словами, найбільш важко бачити своїх побратимів вбитими. Студенти та викладачі ставили багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді. Гість також повідомив, що незабаром закінчиться його відпустка. Він знову відправиться захищати незалежну Україну від безжального ворога.
Ми щиро дякуємо Володимиру та всім захисникам України за їх сміливість і героїзм. Пишаємося нашою армією, чекаємо на перемогу. А вона неодмінно буде. Війна нам показала, що українці – незламний народ.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

           Ніколетта Шишкіна

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search