Новини для вступників

Діана Стецович: «Раджу вступати саме до ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України!»

Навчання – це дуже цікавий процес, який забирає велику частину часу та уваги. Навчання формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно і де можна здобути потрібну професійну підготовку. 

Image
Коли переді мною постало питання вибору майбутньої професії, я завітала на День відкритих дверей до Мукачівського фахового коледжу. А вже тепер - випускниця, навчаюсь за спеціальністю «Право".
Я вирішила обрати саме цю професію, тому що мені цікаво знати права та обов`язки людини. Фах юриста є досить цікавим, а також перспективним на сьогоднішній день. Хочеться допомагати тим людям, які знаходяться під захистом закону і держави, але не мають знань чи можливостей відстояти свої законні інтереси у суді.
Image
Image

Я є заступником голови ради студентського самоврядування коледжу, а до цього 2 роки була головою цієї студентської організації.

Image
Щодо студентського самоврядування –  то це діяльність самих студентів та їх самоврядних органів, організованих в рамках Закону України.
Активними учасниками громадського життя коледжу є представники студентського самоврядування: старостат, студентська рада гуртожитку та студентська рада коледжу, які очолюють і об’єднують навколо себе студентів, небайдужих до молодіжних справ і сприяють розвитку ініціативи, відповідальності, співробітництва.
Система студентського самоврядування сприяє якісному поліпшенню спільної навчальної та позааудиторної діяльності викладачів і студентів. Якщо молодь вплине на життя навчального закладу, то відчують власну значимість, зрозуміють, що коледж дає можливість не тільки здобути професійну освіту, але й заявити про себе, як про цікаву особистість.
У коледжі дуже активне студентське життя, регулярно проводяться різноманітні творчі заходи, конференції, спортивні заходи та різні конкурси.
Image
У нашого навчального закладу є безліч переваг: високий рівень організації навчального процесу, цікаві практичні та теоретичні заняття, доброзичливе ставлення викладачів до студентів, матеріально-технічна база на високому рівні, безліч виховних заходів.
Ще хочу відмітити, що коледж має хороший гуртожиток для тих студентів, що приїхали з інших районів та областей. Вони мають змогу на період навчання жити недалеко від самого навчального закладу, в добре обладнаних кімнатах.
Загалом, я вважаю, що мій вибір коледжу був правильний, і на разі я маю змогу не тільки здобувати якісну освіту, а ще й розвиватися творчо.
Всім своїм знайомим, друзям, товаришам у яких незабаром постане питання вибору професії,  раджу вступати саме до Мукачівського фахового коледжу.
 
Діана Стецович,
випускниця відділення правознавства

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search