Новини Агрономічного відділення

Зустріч батьків студентів перших курсів з адміністрацією навчального закладу - є важливою складовою успішного навчання та виховання майбутніх фахівців зі спеціальностей агрономічного відділення…

Дирекцією ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» було організовано зустріч з батьками студентів нового прийому, що є важливою подією для всіх учасників навчального процесу… Перед батьками виступив директор навчального закладу Юрій Садварі, який привітав батьків і подякував, що обрали наш навчальний заклад. У своєму виступі керівник навчального закладу зупинився на питаннях безпеки навчання у воєнний час та ознайомив присутніх з  перспективами розвитку ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України».

Image
Виступили, також, заступник директора з навчальної роботи Марія Яцик, заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович та завідувач практичним навчанням Ігор Грубінка. У своїх виступах члени адміністрації навчального закладу ознайомили присутніх з особливостями навчання та виховання студентів.
Після зборів батьки студентів агрономічного відділення мали змогу ознайомитися з матеріальною базою навчального закладу та агрономічного відділення.
Image

Присутні відвідали музей зерна, музей виноробства та інші світлі і затишні кабінети та лабораторії агрономічного відділення.

Image
Image

Батьки студентів, також, мали змогу відвідати дослідно-демостраційне поле, навчальний високтехнологічний яблуневий сад, виноградник та геодезичний полігон.

Image
Image
Image
Image
Image
Батьки студентів перших курсів агрономічного відділення були приємно вражені  станом навчальних кабінетів та лабораторій. Дуже сподобалося їм дослідно-демонстраційне поле та геодезичний полігон, що створені для проходження навчальної практики.

Завідувач агрономічним відділенням Ольга Гудзовата

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search