Новини Агрономічного відділення

Святкуйте радісно, славетні трударі!

У ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»  студентами третього  курсу агрономічного відділення на чолі з куратором групи АГ-31 Наталією Бабіля, за участі завідуючої агрономічним відділенням  Ольгою Гудзоватою, була проведена відкрита тематична виховна година на тему: «Святкуйте радісно, славетні трударі!»,  присвячена з нагоди професійного свята «День працівників сільського господарства».

Image

Метою заходу було вшанування нелегкої хліборобської праці і формування в студентів поваги  і любові до професії сільського трудівника.

Image

Зі вступним словом виступила  куратор групи АГ-31 Наталія Бабіля, яка зазначила, що агроном – унікальна і дуже цікава професія. Тому, що передбачає отримання знань і практичне застосування науки та сучасних технологій, а також очевидний результат своєї праці.

Image
Image

«Людині, і її працелюбним рукам, що на чорний землі вирощують світлий як сонце, хліб, ми, майбутні технологи виробництва та переробки продукції рослинництва, присвячуємо сьогодні наше свято….»  - цими словами розпочали виховний захід  студенти агрономічного відділення.

Image

Присутні мали можливість ще раз ознайомитись з історією виникнення та розвитку землеробства.

Image

Ми живемо в час швидкісних автомобіліві мобільних телефонів, космічних досягнень та сенсацій відкриттів у науці і техніці.

Image

Ольга Гудзовата, завідуюча агрономічним відділенням зазначила, що наша професія дуже важлива в розвитку нашої держави. Україна завжди заслужено вважалась житницею Європи і саме від нас буде залежати, як швидко вона поверне собі цей титул.

Image
Image
Де б не довелося працювати людині, на все життя запам'ятовуються перші найважчі кроки і особливо радість і професійна гордість, яку відчуває людина, коли бачить результати своєї праці.
 
Наталія Бабіля

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search