Новини Агрономічного відділення

Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи меліорації і ландшафтознавства»

23 листопада 2021 року у групі ЗП-31, спеціальність 193 «Геодезія і землеустрій», відбулося відкрите лекційне заняття із дисципліни «Основи меліорації і ландшафтознавства» (викладач Цап І.І.), на тему  «Культуртехнічні меліорації та первинне окультурювання земель».

Image
Студенти групи ЗП-31 з цікавістю прослухали інформацію про види і зміст культуртехнічних меліорацій, підготовку поверхні землі для майбутнього окультурювання, про планування поверхні ґрунту, створення та окультурення орного шару ґрунту, про хімічні культуртехнічні меліораціії, а також про вапнування сильно-, середньо- і слабокислих ґрунтів.
Лекція на таку цікаву тему була збагачена презентацією слайдів, а також демонстрацією відеофільмів про роботу спеціальної техніки, такої як трактори – корчувачі дрібнолісся, подрібнювачі пеньків та каменезбиральні машини.
Image
Студенти групи продемонстрували неабияку зацікавленість до уроку, приймали активну участь у поточному обговоренні теми, завдавали запитання і самі давали відповіді на запитання до них.
За підсумками відкритого лекційного заняття студенти групи ЗП-31 отримали дуже потрібні їм нові знання, а більшість із них – позитивні оцінки.
 
Викладач землевпорядних дисциплін
агрономічного відділення І.І.Цап

Контактна інформація

вул. Масарика Т. (Матросова), 32 м. Мукачево Закарпатська область 89600, Україна

  • dummy +38 050 692 27 81

  • dummy makollege@gmail.com

Підписка на новини

Введіть свою електронну пошту, і ми надішлемо вам більше інформації

Search